The Lil' Kid
READ!
Having a hard time here :3
Wendy Marcella
HOME ABOUT LINKIES Follow Facebook
Segmen Review Blog By Fateha Halim
Friday, 21 December 2012 at 18:58 | 5 Comment [s]

Assalamualaikum! Hihihi! Hari ni saya nak join satu segmen. Segmen Review Blog dari Fateha Halim. Walaupun menang cuma di review kan blog, tapi kenalah support dia. Sebab dia pertama kali buat segmen. Hahaha, kalau korang nak join jugak, click banner bawah ni :-


Please support Fateha Halim! Lagipun kalau nak join, syarat-syarat nak ikut pun memang senang. X susah! Tapi wajib follow blog Fatehah. Yang lain tu boleh baca dekat blog Fatehah sendiri. Jangan lupa click banner dia kay :)



Blogger Fateha Halim said...

thanks for joining :) *big bow*

 
Blogger Miss Wendy said...

It's okay :)

 
Blogger Amani◕‿◕ said...

saya pun nk menyibuk jgk !! Jemput dtg kenduri di rumah sy --> http://hootiecyum.blogspot.com

 
Blogger Puteri Afiqah said...

blogflying dari segmen yang sama..

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-fateha-halim.html

hepi blogging :)

 
Blogger Miss Wendy said...

Thanks :)

 

Post a Comment


Older | Newer
The Author
The Lil' Kid


Hello :) Welcome to "The Lil' Kid". This blog was 100% designed by me. Mostly, my updates are about my daily life and sometimes I will share some facts. Can you do me a favor? Can you click the FOLLOW button up there? If you clicked it then I'll click yours. Just tell me on my chatbox so I can click yours. So haters, just press CTRL + W please. Enjoy :)



Followers
They're Awesome!



Blog Archive
Click One :)





Older | Newer